TRAINERS

 

 

DE TRAINERS

LIZE DE BOER

 

CIOS HAARLEM

HORMOONFACTORTRAINER

VOEDINGSDESKUNDIGE

FITNESS TRAINER A en B 

STRESSCOUNSELING

PERSONAL TRAINING FITVAK

KRUIDENGENEESKUNDE

AYURVEDA

YOGAFLOW DOCENT

ADEMCOACH

 

 

 

Aangenaam, ik ben Lize de Boer (34) en werk ruim 16 jaar in de sport. Op 16 jarige leeftijd begon ik met hardlopen, ik werd er steeds beter in en verslond boeken over hardlopen en voeding. School interesseerde me

minder en ik stortte mezelf volledig in het hardlopen. Elke dag voor school begon had ik al flink wat kilometers hardgelopen. Uiteindelijk sloeg ik er in door omdat ik het ontzettend motiverend vond dat ik ergens heel goed in was geworden, des temeer omdat ik eindelijk iets gevonden had waarin ik wél geïnteresseerd was. Nu ik volwassen ben zie ik wat de reden was van het doorslaan in sporten. Ik was namelijk een onzekere puber en vond mezelf niet goed genoeg, ik zocht het buiten mezelf. Naarmate ik ouder ben geworden en door verschillende fases in mijn leven ben ik er achter gekomen dat alles wat je zoekt in jezelf zit. Ik heb geleerd dat als je probeert te leven vanuit je eigen bron en leert  daar van te houden,  je reserves opbouwt voor mindere tijden. Je bent onder andere in balans als je ontspannen in het leven staat en doet wat bij jou past, op die manier zal je makkeijker doelen behalen. Mijn grootste doel heb ik inmiddels behaald, namelijk tevreden zijn met mezelf, te leven vanuit mijn bron en te genieten van mijn gezin en werk.

PETER VD HEIJDE

CIOS HAARLEM

DOCENT LICHAMELIJKE OPVOEDING

WIM HOF (ICEMAN) INSTRUCTEUR

FITNESS TRAINER A en B

MILITAIR SPORTINSTRUCTEUR KL

PERSONAL TRAINER FITVAK

BUITENSPORT INSTRUCTEUR

DOCENT FYSIEKE WEERBAARHEID

JUDO LEERAAR

 

 

 

Toen ik een heel klein jongetje was wist ik al wat ik later wilde worden, namelijk sportinstructeur bij het leger! Na de opleiding tot sportinstructeur ben ik op 21 jarige leeftijd bij de Koninklijke Landmacht gaan werken als militair sportinstructeur. Rond dezelfde periode begon ik met het geven van personal training in de weekenden. Door de komst van mijn dochter in 2011 wilde ik vaker thuis zijn en ben ik gaan werken als sportdocent op de opleiding Veiligheid en Vakmanschap in Alkmaar . Vanaf dat moment ben ik mijn werk als personal trainer gaan uitbreiden. Ik Heb inmiddels ruim 15 jaar ervaring in het geven van sportlessen,  door de jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld tot een allround trainer. Ik geef trainingen in kickboksen, judo, hardlopen, spelsporten, mountainbiken, fitness, bootcamp, wandelen met bepakking,  koude trainingen en ademhalingsoefeningen. 

Ik hoop dat ik jou enthousiast kan maken voor bewegen, een mens is ervoor gemaakt om te bewegen!